never mind

Sportvizijin pogled u svijet rekreacije

Voliš Pole Dance? :) Želiš svoju strast podijeliti sa drugima i postati dio Sportvizija Pole Dance instruktorskog tima? Prijavi se na naš otvoreni natječaj za instruktorice! :) 

Za Sportviziju intervjuirala i tekst napisala Petra Prša.

Sportvizija polerice Nadine, Karmela i Jelena nastupile u Diesel-u za njihovu novu kampanju!

Pole Jam with Sportvizija Pole Dance @ Maraschino!

Mnoge od vas će sljedeći tjedan krenuti kod nas u Sportvizija Pole Dance na svoj prvi sat plesa na šipci! :) Dobrodošle! Sigurni smo da ste uzbuđene i da jedva čekate kao i mi... Ali sigurno se i pitate – kako će to izgledati?! U nastavku možete pročitati više o prvom satu, o tome što ponijeti i o osjećajima s kojima ćete se vjerojatno susresti... :).

1. Kako će izgledati prvi sat?

Pitate se zašto između svih vrsta rekreacije izabrati fitness na šipci? Ili pak zašto između raznih vrsta plesa izabrati upravo Pole Dance?

Kako bi vam olakšali odabir, nakon što smo vas upoznali sa 20 razloga za Pole Dance, prilažemo još 8 vrlo dobrih razloga!

Nastavite čitati...:)

 

1. Trenutačna nagrada za trud!

Kada se nalazite u trenažnom procesu, vrlo je važno posvetiti dovoljno pažnje i oporavku organizma (između ostalog oporavku mišića i tkiva) od napora koji mu priuštite. U tome vam mogu pomoći razne metode poput kupke od morske soli, masaže, kratkog plivanja u bazenu, pravilne prehrane i odmora. U ovom segmentu fokusirati ćemo se na kupku od morske soli - jednostavan i učinkovit način oporavka.

Pole Dance – ples na šipci – razbuktao se u rekreacijskoj industriji diljem svijeta u zadnjih 20-ak godina. No, jeste li znali da korijene vuče iz gotovo 1000 g. stare povijesti?

Vjerovali ili ne, ples na šipci nije se rodio u egzotičnim barovima Amerike. Inačice njegovih začetaka protežu se internacionalnim, pa čak i interkontinentalnim putevima - pa ravno do vašeg najbližeg studija u Zagrebu na Trešnjevci ;). Indija, Kina, Europa i Sjeverna Amerika kolijevke su pole dance fenomena kojem danas svjedočimo.

Između toliko različitih vrsta plesa i rekreacije, pitate se zašto izabrati baš Pole Dance? I što će on točno učiniti za Vas?

Iako je dovoljan samo jedan dobar razlog, a to je da ćete se osjećati zadovoljnije sobom nego ikada prije - evo još 20 razloga u slučaju da se dvoumite oko izabiranja ovog jedinstvenog oblika vježbanja. Ples na šipci će vam pomoći u oblikovanju svog tijela, gubitku težine i podizanju samopouzdanja... ali on će učiniti i mnogo više od toga ;)

Napokon je stiglo toplo vrijeme, a sa njime i brige oko skidanja u kratke hlačice koje će nam trebati kako bi preživjeli ovu vrućinu koja stiže brzinom svjetlosti :).

Mit je da samo žene imaju celulit. I to debele žene. Celulit mogu imati svi, a najčešće se razvija nakon 14. godine života i 95% žena tijekog života vodi bitku protiv “narančine kore“.

Kalorije koje potrošite na Zumba® fitness treningu od sada ne čine samo dobro vama ;))!  Pridružite se i vi Zumba® Great Calorie Drive -u! 

Zumba® fitness odlučila je napraviti posebnu dobrotvornu akciju u kojoj sudjeluju svi vježbači, instruktori i ljubitelji Zumba® fitness programa. 

Da li ste počeli razmišljati: ljeto, laganija odjeća i povratak u fit formu?

Istraživanja kažu da je vježbanje jedna od najčešćih novogodišnjih odluka, ali se u 90% slučajeva počne provoditi upravo nakon Uskrsa! Imajući to umu, portal HuffPost UK Lifestyle napravio je listu fitness trendova za 2013. godinu. U istraživanju je pomogao American Collage od Sport Medicine, kojemu je ovo sedmo godišnje istraživanje u kojem je sudjelovalo 3.346 fitness profesionalaca.

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija