never mind

O nama

Sportvizija Centar osnovan je kao prostor održavanja sportskih, rekreativnih i zabavnih aktivnosti. Naš cilj je pružiti svim članovima i članicama zadovoljstvo zdravog i jakog tijela, zadovoljstvo vlastitim odrazom u zrcalu te zadovoljstvo opuštanja od svih životnih stresova!

Pratite nas na YouTube i Facebook kanalima!

Zašto odabrati Sportviziju?

Putem naših programa nudimo potpuno rekreacijsko, sportsko i plesno iskustvo kroz ponudu treninga, masaže, fizioterapije, sportskih i medicinskih savjeta od stručnog osoblja te zdravih napitaka i prehrambenih proizvoda. Sportvizija Centar vam svakodnevno pruža vrhunsko opremljen i ugodan prostor sa ljubaznim osobljem i iskusnim trenerima kako bi se mogli baviti sportskim i rekreacijskim aktivnostima po Vašem izboru. Imamo iskusne i visoko kvalificirane trenere koji će se dobro pobrinuti za vas. Nudimo vam pristupačne cijene, a prvi trening vam poklanjamo - besplatno! Osim rekreativnih aktivnosti koje nudimo, Sportvizija potiče druženje među svojim članovima i prijateljima te periodično organiziramo tulume, druženja i plesnjake na kojima ćete se zasigurno zabaviti :). Sve što trebate napraviti je – doći.

Sportvizija Centar voli svoje članove! :) Slušamo vaše želje i potrebe te vam periodično osiguravamo pogodnosti koje imaju samo naši članovi.

Bogata paleta programa

Sportvizija Centar u svojoj ponudi nudi raznolike programe među kojima ćete sigurno pronaći aktivnost koja će ispuniti vaše želje i potrebe. Od rekreativnih programa poput Zumbe, Boksa ili Fat Burninga do plesnih programa poput Salse ili Pole Dance-a. Prateći svjetske trendove u polju fitnessa pružamo vam pristup najnovijim programima. Naši programi odvijaju se u jutarnjim i večernjim terminima što će vam omogućiti da se ne poklapaju sa vašim obavezama i odredite vrijeme samo za sebe.

Naši programi

Vrhunski treneri i trenerice

Sportvizija surađuje isključivo sa iskusnim i pouzdanim trenerima koji su vrhunski u svom polju djelovanja. Oni su tu da bi pazili na vaše zdravlje, sigurnost i ispravnost vježbanja te vam pomogli doseći vaš puni potencijal i osjećati se ugodno u vlastitom tijelu! Komunikativni i pristupačni, svakome će pristupiti na odgovarajući način te omogućiti ugodno iskustvo rekreacije! Iza naših trenera stoje godine trenerskog i praktičnog iskustva i obrazovanja te kontinuirano usavršavanje i svjetski priznate licence.

Upoznajte naše trenere

Prostor

Centar se nalazi na centralnoj lokaciji, odmah iza Ciboninog tornja. Do nas ja lako doći javnim prijevozom te se ispred centra nalazi parking u 2. zoni. Sportvizija je novouređen centar u kojem se programi odvijaju u 3 dvorane, prostorijama za masažu i prostorijama za individualne treninge, te se unutar centra nalazi i relax prostor za druženje za opuštanje nakon treninga. U slučaju da imate još bilo kakvih pitanja slobodno nas možete kontaktirati na broj telefona 099 672 4888 ili mail adresu sport.vizija@yahoo.com.

 

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija