never mind

Novosti

Održana prva SVPD radionica van Zagreba! :)

U subotu 15.11.2014. dođite i okrećite se naglavačke s nama! :D Nakon izrazito uspješne prve radionice krećemo dalje u svijet balansiranja - na rukama, laktovima, uza zid i šipku. U životu je uvijek važno pronaći balans ;) Za ovu radionicu nije važno da li ste sudjelovali na prvoj ili ne. :)

U nastavku pročitajte sve informacije, a za pitanja i prijave obratite nam se na sport.vizija@gmail.com ili preko kontakt forme!
Pridružite se Facebook EVENTu!

★ HANDSTAND BASICS vol.2 Workshop  ★

OVE SUBOTE (18.10.2014) dođite i plešite s nama na plesnoj pole dance radionici!!! :D
U nastavku pročitajte sve info, a za pitanja i prijave obratite nam se na sport.vizija@gmail.com ili preko kontakt forme!

EVENT: https://www.facebook.com/events/1550775488490672/?context=create&previousaction=create&source=49&sid_create=686909400

Drage polerice i poleri! :)
Ove subote, 13.09., počinjemo s održavanjem subotnjeg Open Class-a u Sportvizija Pole Dance-u!  Termin održavanja je od 17:30 - 18:30. Sudjelovanje za članice je 25kn (za vanjske sudionike 35kn). Maksimum polaznika je 2 osobe po šipci tako da je broj ljudi ograničen i obavezna je prethodna najava imenom i prezimenom te izborom dvorane (prva ili treća). U nastavku se nalazi opis i napomene - ako imate još pitanja, slobodno pitajte! :)

Otvaramo sezonu sa još jednom od naših radionica - ovaj put radimo na snazi i fleksibilnosti! :D 
U nastavku pročitajte sve info, a za pitanja i prijave obratite nam se na sport.vizija@gmail.com ili preko kontakt forme!

★ STRONG & FLEXY Workshop ★

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija