never mind
Cijena: 
400

Pole Dance

Posjetite naš novi portal POLEDANCE.HR za sve što vas zanima o pole danceu! :)

Oduvijek Vam je bila želja naučiti Pole Dance? Želite svoje tijelo dovesti u formu uz zabavan trening i naučiti zavidnu vještinu? U Sportvizija Pole Dance Studiju u Zagrebu napokon ćete moći ostvariti svoje želje :) 

Posjetite našu Facebook stranicu

Zašto baš kod nas?

 • CENTRALNA LOKACIJA. Naš Centar nalazi se na atraktivnoj lokaciji, odmah iza Ciboninog tornja. Sportvizija Pole Dance koristi dvije dvorane opremljene specifično za ples na šipci sa statičnim i rotirajućim šipkama te visećim obručem (Aerial Hoop). 
   
 • IZVRSNE TRENERICE. Na našim treninzima se radi po načelima Xpert Pole Fitnessa, priznatim od strane Američkog vijeća za vježbanje (ACE), Američkog udruženja za aerobik i fitness (AFAA) te podržanim od Udruženja za fitness na šipci (PFA) i Pole Dance Community-a (PDC). Naglašavamo individualni pristup, te zadržavamo maksimum od 2 cure po šipci što svakoj polaznici daje dovoljno vremena za optimalan trening. Sve naše trenerice kontinuirano se usavršavaju na raznim radionicama i suradnjom sa plesnim pedagozima. Među našim trenericama su i Ana Goja, pobjednica 1. Hrvatskog prvenstva u plesu i fitnessu na šipci 2011., finalistica Pole Theatre Croatia 2014 te prva instruktorica u Hrvatskoj licencirana od Xpert Pole Fitnessa.
   
 • DODATNI SADRŽAJI. Sportvizija Pole Dance jednom mjesečno organizira specijalizirane Pole Dance radionice te radionice koje su usko vezane uz Pole Dance poput radionica fleksibilnosti, akrobatike, Handbalancing-a, Chair Dance-a, Floorworka itd. Svim našim članicama poklanjamo popust na SVPD radionice :). Također, jednom mjesečno organiziramo besplatne Pole Jam-ove (druženja na šipkama) na kojima se naše polaznice imaju priliku upoznati, družiti, izmjenjivati iskustva te učiti jedna od druge :)). Nudimo i mogućnost sudjelovanja na Open Classu - kontaktirajte nas za više informacija. :)
   
 • MNOŠTVO TERMINA. Nudimo vam pristupačne cijene i mnoštvo termina koji će vam omogućiti da bez obzira na obaveze sudjelujete u našim programima. Nudimo vam i mogućnost drop-in treninga te privatnih i polu-privatnih treninga. U našem centru potičemo druženje i nakon treninga – ostanite i upoznajte ekipu :)

Što je Pole Dance?

Pole dance (ples na šipci) je vrsta plesa, rekreacije i izvedbene umjetnosti. Kombiniranjem raznih
vrsta plesa (od baleta i suvremenog plesa do hip hopa) te joge, akrobatike i gimnastike, pole dance se razvio u jedinstven oblik rekreacije koji je postao brzorastući fenomen.
Trening se sastoji od zagrijavanja i vježbi snage, vježbanja i plesa na šipci, te istezanja na kraju, ali prije svega – zabave :). Ovaj oblik vježbanja razvija mišićnu snagu, fleksibilnost,
fluidnost pokreta i gracioznost zbog plesnog elementa kojeg posjeduje. Za bavljenje plesom na šipci nije potrebno nikakvo plesno predznanje, a zbog raznolikosti elemenata pogodan je za sve razine fitnessa. Također, omogućava vam da izrazite svoju osobnost – iako svi uče iste elemente, vi ste ti koji birate kako ćete ih otplesati ;). Pročitajte više o povijesti Pole Dance-a!

Prijavite se za svoj prvi besplatan trening! Izaberite termin koji vam odgovara :)

Zašto se baviti Pole Dance-om?

 • povećava snagu, posebice gornjeg dijela tijela
 • koriste se sve mišićne skupine
 • specifičnost vježbi utječe na formiranje vretenastog i čvrstog tijela
 • dobiva se na fleksibilnosti, fluidnosti pokreta, gracioznosti
 • poboljšava ravnotežu, koordinaciju i držanje
 • dozvoljava kreativnost, osobni izražaj te kombiniranje raznih plesnih stilova
 • podiže samopouzdanje i svijest o vlastitom tijelu
 • naprednim satom pole dance-a može se izgubiti i preko 600 kalorija

Hoću sve to! :)

Pročitajte još 20 razloga za Pole Dance!

Za koga je Pole Dance?

Za svih! :)
Za bavljenje pole dance-om nisu bitne godine, fizička spremnost, fleksibilnost, spol niti prijašnje plesno iskustvo. Snaga, izdržljivost i koordinacija dobivaju se kroz pomno osmišljene treninge na kojima nećete ni primjetiti da zapravo vježbate – jer se zabavljate i plešete!

 

Zainteresirani ste za privatan sat sa našim instruktoricama? 

​Pročitajte još članaka o Pole dance-u:

                     

                                                               

                                                                                                   

                   

                  

                   

                                                           

 

 

 

 

 

Tags: Zagreb, Trešnjevka, Cibona, pole dance trening, ples na šipci, šipki, Sportvizija Centar, pogodnosti plesa na šipci, gdje trenirati, xpert pole fitness, licencirana trenerica, jutarnji treninzi, studio, termini, početnice, upisi, napredni, srednji stupanj, fitness na šipci, rekreacija, mršavljenje, fleksibilnost, snaga, plesni studio, pole dancing, plesanje na šipci, instruktorice plesa na šipci
 

 

 

 

 

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija