never mind

Sportvizija Pole dance prvi put predstavila ples na šipci na festivalu Cest is d' Best!

Po prvi put u svojoj povijesti 17. po redu Cest is d' Best - međunarodni ulični festival - uključio je u svoj program i ples na šipci. Festival ima program na 6 pozornica, uz stotine izvodača sa svih strana svijeta u 5 dana ispunjenih performerskim, glazbenim, dramskim, dječjim, likovnim, sportskim i drugim događanjima.

Pole dance su ove godine predstavile naše trenerice Maja Kamenar, Iva Mežnarić i Ana Goja Alice u zabavnoj i živahnoj plesnoj točki na jednoj šipci. Usprkos lošem vremenu i kiši nisu se dale i otplesale su prvi ikad pole dance na kiši :). Pogledajte ih u akciji na videu u prilogu!

Nadamo se da je ovo tek prvi korak u probijanju pole dance-a na mainstream plesnu scenu u Zagrebu i Hrvatskoj te da će nam se sljedeće godine pridružiti još puno drugih izvođača i izvođačica koji će pokazati svoje umijeće! :)

Ako vam se svidjelo i želite nam se priključiti prijavite se odmah za svoj prvi besplatan trening! :)

 

Tags: Sportvizija Pole Dance, Cest is d' Best, Trg bana Jelačića, nastup, ples na šipci, trening, tečaj, Zagreb, besplatan trening, Ana Goja, Maja kamenar, Iva Mežnarić, ples na kiši

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija