never mind

Upoznajte naše trenere

Pole dance: Ana Goja Alice, Iva MežnarićIvana Stupac, Ana K., Hrvojka Kralj

Fat Burning: Ivan Čengić. Power Training System: Gorana Botić. Salsa: Dominik Čoja, Bianca Ignjatov

Ana Goja Alice

Plesom na šipci bavi se već 6 godina u Rijeci i Zagrebu. Osvojila je 1. mjesto na 1. Hrvatskom natjecanju u plesu i fitnesu na šipci 2011 i 3. mjesto na Pole Theatre Croatia 2014. Usavršavala se na radionicama višestruke svjetske prvakinje Felix Cane, američke prvakinje Alethee Austin, francuske Marion Crampe, talijanske Sare Brilli, australske Cleo the Hurricane, Stevena Retchlessa, Anastasije Skukhtorove te Alise Pleskove. Sudjelovala je na kvalifikacijama za prvo svjetsko prvenstvo World Pole Sports Championship 2012 u Londonu, te je priznata sportašica od strane IPSF-a (International Pole Sport Federation). Protekle dvije godine u Sportvizija Pole Dance-u vodi početnu, srednju i naprednu grupu polaznica. Također nastupa na šipci na raznim manifestacijama. Ana je licencirana od strane Xpert Pole Fitnessa čija je licenca priznata od strane Američkog vijeće za vježbanje (ACE), Američkog udruženja za aerobik i fitness (AFAA) te podržane od Udruženja za fitness na šipci (PFA) i Pole Dance Community-a (PDC). Nastupi: Showtime (Zadar, 2010), Biker's Beer Factory (Zagreb, 2011), 1. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci (Zagreb, 2011), 2. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci (Zagreb, 2012), World Pole Sport Championship (London, 2012), Cest is d'Best (Zagreb, 2013), Pole Theatre Croatia (Pula, 2014).  Alice loves to dance. 

Pole Dance @ Sportvizija

Ivana Stupac 

Ivana je rođena 23.10.1989. i od malih nogu kreće se u svijetu plesa. U osnovnoškolskim danima trenirala je u plesnoj skupini Tihane Škrinjarić, rekreativno se bavila hip hopom i baletom, a ljubav je pronašla u plesu na šipci čime se bavi vec 4 godine. Usavršavala se na radionicama Ingrid Jerak te je sudjelovala na 1. Hrvatskom natjecanju u plesu i fitnessu na šipci 2011. god.

Pole Dance @ Sportvizija

Ana K.

Ana se aktivno bavi sportom dugi niz godina i trenirala je skoro sve vrste aerobica- od kickboxinga, step aerobica, zumbe... Ljubav je pronašla u plesu oko šipke čime se bavi 4 godine i sudjelovala je na 1. Hrvatskom pole dance Showu 2008. Osim plesa oko šipke redovito prakticira yogu.

Pole Dance @ Sportvizija

Ivan Čengić 

Naš trener Ivan Čengić je 2011. godine diplomirao na Društvenom veleučilištu u Zagrebu, na Odjelu za izobrazbu trenera, smjer fizička priprema sportaša. Njegovo radno iskustvo je raznovrsno; djeluje kao kondicijski trener sportaša, fitness trener, voditelj kružnog treninga, pilates instruktor, osobni trener rekreativcima te kao trener u postupku integralne neurorehabilitacije djece s cerebralnom paralizom.

 

Gorana Botić

Gorana Botić djeluje kao trenerica već 20 godina te posjeduje iscrpno trenersko iskustvo. Power Training System je  2009. godine osmislila pažljivom i specifičnom kombinacijom vježbi te ga od onda vodi sa sportašima i rekreativcima. Nakon aktivnog igranja u košarkaškoj A2 ligi, vodi kondicijske treninge za košarku (KK Prodor, KK Labrada, KK Sportvizija),  djeluje kao kondicijski trener KK Silent Wariorsa; gluhih i nagluhih košarkaša ('07 - '11) te ih priprema za svjetsko prvenstvo 2011,  vodi kondicijsku pripremu  Flying Disc Club Zagreb za svjetsko prvenstvo 2010, vodi kondicijsku pripremu hrvatske državne prvakinje u pole dance-u za svjetsko prvenstvo 2012 te kondicijsku pripremu KK Vern za sezonu 2012. Povrh trenera kondicijske pripreme djeluje kao košarkaški trener svih pogona KK Prodor (1999 - 2004), seniorski trener košarke KK Labrada (od 2004), te je direktorica sportskog centra Sportvizija od 2012. godine. Organizator je i voditelj škole košarke u  Osnovnoj školi Pantovčak ('89-'07) te je vodila školu košarke i mlađe uzraste za KK Medveščak ('92 - '97). Također je položila i tečaj holističke manualne terapije za zglobove - 2010 Dorn Method Basic Seminar.

Power Training System @ Sportvizija

Dominik Čoja 

Rođen 29.12.1985. kao mali cupka, pokazuje sposobnost/nesposobnost za hodanje koje dovodi do svakojakih pokreta koje ljudi zovu plesom :). Kroz osnovnu i srednju školu pokazuje interes za glazbu i ples. Na nagovor prijatelja posjećuje plesnu školu kako bi otkrio nešto novo i zanimljivo. Prve plesne korake napravio u PS Calipso, te nakon par mjeseci otkrivši salsu kao novi ples prebacio se u PC Tequila Mosquitos gdje je naučio nove ritmove (LA salsu, cuban salsu, ruedu, bachatu, chachacha, rumbu, merengue). Svoje plesno znanje usavršavao kroz razne plesne klubove (Calipso, Teguila Mosquitos, Mamberosi , PS Fever..) i radionice diljem Hrvatske. Sudjeluje u Salsazone amaterskim show nastupima u kojim kombinira različite stilove plesa (salsa, hip-hop, trbušni i akrobacijske figure). Nakon 8 godina učenja plesanja, osnovao Udrugu plesača Bandoleros u kojoj podučava i dalje usavršava svoje plesne korake uz partnericu Biancu Ignjatov. Svoje znanje i ljubav prema plesu rado dijeli sa svima koji žele plesati kroz svoj život. Osnivač i voditelj show grupe Bandoleros.

Salsa @ Sportvizija, Udruga plesača Bandoleros, Bandoelros.hr
 

Bianca Ignjatov

Ova simpatična djevojka rođena je 09.07.1987. u Zagrebu. Njen glazbeno plesni život počinje već u vrtiću. S 4 godine postaje član ritmičke grupe i otkriva strast prema muzici, plesu i nastupima. Svoje osnovnoškolske dane provodi u školskom i crkvenom zboru, te raznim aktivnostima poput karatea i modernog plesa. Njena strast za salsom počinje u 2.razredu srednje škole nakon gledanja kultunog filma „Dirty Dancing“. Općinjena tim novim plesom upisuje se u plesni klub MuReCaS (Musaical Review Cabaret Show) pod vodstvom svog mentora i plesnog partnera Roberta Szemesia. Tijekom 8 godina aktivnog plesa u klubu savladava teoriju plesa i njihove korijene, ubacivanje elemenata drugih plesova u salsu, izolaciju tijela za potrebe stylinga, ritmično odstupanje od uobičajno učenog koraka i sl. Odlazi na mnoge inozemne festivale te se usavršava uz poznate instruktore poput Melisse Fernandez, Isreal Gutierrez i Kwenda Lima. Svoje plesno znanje širi i u drugim plesnim smjerovima poput LA salse, cuban salse,  bachate, chachacha, rumbe, afro rumbe, merengue i drugih plesova. Danas je instruktorica u plesnom klubu Bandoleros sa svojim plesnim partnerom, Dominik Čoja, s kojim se i dalje usavršava u plesu i instruktorstvu. Uživa u prenošenju plesnog znanja i član je show grupe Bandoleros.

Salsa @ Sportvizija , Udruga plesača Bandoleros, Bandoleros.hr

 

Želite raditi privatno s nekim od naših trenera? Pošaljite nam poruku! :)

 

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija