never mind

Iskustva članova

Iskustva naših članova

Pitate se zašto izabrati baš naš centar? Pitate se kakvo je iskustvo trenirati kod nas? Kako će se to odraziti na vaš život? Kako ćete se osjećati?

Pročitajte u prilogu neka od iskustva naših članova ;)

" Nisam nikad ništa trenirala; odnosno nisam nikad ostala na nekom treningu duže od par mjeseci. Za mene je Power Training počeo kao 'idem vidjeti što ti ljudi rade dva puta tjedno', a pretvorilo se u mjesto na koje s veseljem s vraćam više od pola godine. Promjene u kondiciji i izdržljivosti sam primjetila jako brzo, ljestve su sprava koju danas gledam sa strahopoštovanjem, a autoritativna trenerica i sjajna ekipa su osobe bez kojih više ne mogu zamisliti svoje utorke i četvrtke. Kako bi moja sestra rekla 'Sportvizija je moja vizija :DD'!"

Diana (27), Power Training System

"Više od 20 godina nisam ništa trenirala, bilo je nekoliko pokušaja po 2-3 dana, ali me nije zainteresiralo na duže staze. Na pole dance sam krenula iz znatiželje jer mi se činila super kombinacija plesa i vježbi, ali nisam mislila da će mi postati jedna od najvažnijih stvari u životu. Prije svega izuzetna ekipa,vrhunska trenerica i odlična atmosfera omogućuju mi da se osjećam opušteno i ugodno. Bez obzira na godine vraća mi se mišićni tonus i elastičnost, a ni u snu nisam mislila da ću moći raditi figure koje sam već nakon 6 mjeseci uspjela.Vježbanje za mene više nije tlaka i "stvar" koja se izbjegava već radost i punjenje pozitivne energije. Hvala Ani i ostaloj ekipi Sport vizije što ste mi otvorili totalno novi pogled na treniranje!Obožavam vas sve jer ste otkačene, tople, pozitivne, ali prije svega vrhunski stručnjaci! "

Suzana (43) ,  Pole Dance

"Zabava na treningu i nakon! :) Super ekipa i zakon trenerica! (#^.^#). "

Blanka (28), Pole Dance

"Naša draga instruktorica Jasmina zamolila nas je da napišemo koju riječ o tome zašto smo se odlučile baš za zumbu u Sportviziji i podijelimo svoje i više nego pozitivno iskustvo te motiviramo druge da se priključe našoj maloj, veseloj skupini. Zumba je ona aktivnost na koju vam nije teško otići čak niti kad ste najumorniji, aktivnost koja vas ispunjava pozitivnom energijom i pomaže vam da se riješite stresa i zaboravite sve što vas je do tog trenutka mučilo. Instruktorica Jasmina zrači zaraznom pozitivnom energijom i svaki sat zumbe pretvara u tulum :). U našoj grupi ima mladih studentica, ali i žena u najboljim godinama koje na satove zumbe dolaze graditi svoje tijelo, samopouzdanje i osjećati se bolje. Osim toga, u Sportviziji Vas možda čeka novo prijateljstvo ili čak nova ljubav, obzirom da njezinim hodnikom češto prošeće neki zgodni mladić ;). Pozdrav svim sadašnjim, ali i budućim zumbicama od Tine i Ane!!! <3 :*

Tina i Ana, Zumba   

" Zima.
Noć.
Destinacija - Zagreb, centar
Željena destinacija - Novi Zagreb, nimalo centar
Jasno mi je iz prijašnjih iskustava da je ulovit tramvaj, pa bus, a sve to iza ponoći stvar sreće. Pomalo i hrabrosti.
Trebala sam krenut ranije, opet.
E, sad.
Užasno brzo hodam prema tramvajskoj. Do nje mi treba cca 5min brzog hoda. Perifernim dijelom oka (da) vidim neš plavo kako se kreće prema meni, al mantram da to bude jedanajstica il bilo koji drugi broj umjesto šestice.
Loše mantram.
Neću stići, nema šanse.
Propustit ću zadnji bus i doći doma nikad.
A ne mogu opet spavat u gradu.
I u tom momentu napravim nešto potpuno ludo i van svake pameti.
Počinjem trčati.
Trčati, da.
Tramvaj me sustiže, ljudi iz tramvaja me gledaju na „jadna, zaš si to radiš“ način, al trčim i dalje. Malo me sram, al sad su me već svi vidjeli.
Tramvaj usporava pred stanicu i ja taman uletim kroz zadnja vrata.
Al uletim i stanem. Bez crvenila, bez znoja, bez zapuhanosti.
Majstorica sam, vidi se.
Vide i ljudi.

Povezanost ove priče sa Sportvizijom - „treniram“ pola godine, a prije sam puno češće spavala po gradu."

T.D., Power Training System       

 "Ja inače treniram ples i primjetila sam drastično povećanje u snazi i izdržljivosti, pogotovo gornjeg dijela tijela. Također mi se tijelo utegnulo i to u jako kratkom roku. Što se tiče trenerice...ona je najvažniji dio treninga jer me nitko drugi tako dobro ne bi natjerao da dajem sve od sebe :) . And you can quote me on that."                              

Ana (28), Power Training Training System

"3u1 - ples,učenje,radost  :)"

Lorna (28), Pole Dance

" Ugodna atmosfera zbog trenerice i polaznica. Trenerica je pozitivna i komunikativna, pokazuje, pohvaljuje i ispravlja svakog pojedinacno, prihvaca prijedloge." 

Viktorija (26) , Pole Dance

Sportvizija

Sportvizija Centar

Sportvizija

Sportvizija Pole Dance

Sportvizija

SportvizijaTV

Sportvizija